ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η κίνηση αυτή έρχεται ως επέκταση του ηλεκτρονικού καταστήματος για νέα οχήματα που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2016.

Διανομή κατ` οίκον από την Mercedes

3.915 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2020)

Διανομή κατ` οίκον κάνει πλέον η Mercedes στη Γερμανία σε όποιον αποφασίσει να αποκτήσει κάποιο από τα μοντέλα που διαθέτει στη πλούσια γκάμα της.


Η γερμανική εταιρεία με επίσημη ενημέρωσή της γνωστοποίησε πως πλέον παρέχει και αυτή τη δυνατότητα, ωστόσο φαίνεται πως αρχικά είναι διαθέσιμη μόνο για τους Γερμανούς αγοραστές. Η κίνηση αυτή έρχεται ως επέκταση του ηλεκτρονικού καταστήματος για νέα οχήματα που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2016.
 
Γερμανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως από τη στιγμή που το διαδικτυακό κατάστημα της premium εταιρείας ανανεώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και έκτοτε, έχει προσελκύσει περίπου 400.000 επισκέπτες. Όσοι αγοράζουν αποκλειστικά με αυτό τον τρόπο μια νέα Mercedes μπορούν να επιλέξουν να παραδοθεί το όχημα στην επιθυμητή διεύθυνση (οικίας, εργασίας, κτλπ). Επιπλέον, αυτή η υπηρεσία παράδοσης προσφέρεται δωρεάν.
 
Φυσικά γίνεται ξεκάθαρο πως αυτή η κίνηση τείνει προς την κατεύθυνση της Mercedes, αλλά και των άλλων εταιρειών στο χώρο, σχετικά με ένα μέλλον με λίγες αντιπροσωπίες όπου ο βασικός όγκος των οχημάτων θα πωλείται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα αναμένει πως έως το 2025 το 25% των οχημάτων που θα πουλά η Mercedes θα πραγματοποιείται μέσω των Online υπηρεσιών και των ιστοσελίδων.   
 
Παράλληλα τα ξένα μέσα αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος τρόπος παράδοσης αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, ενώ λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ως παράδειγμα φέρουν το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Όσοι την επιλέξουν θα δουν τον οδηγό που θα τους μεταφέρει το αυτοκίνητο στο σπίτι τους να  φορά γάντια και ρούχα που καλύπτουν τα χέρια και τα πόδια. Επιπλέον, ο οδηγός πρέπει να ψεκάσει με ειδικό απολυμαντικό υγρό και να σκουπίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, τα κλειδιά και τις λαβές της πόρτας, πριν αφήσει τα κλειδιά σε ένα συμφωνημένο ασφαλές μέρος.

Mercedes
BIG VANS BEST BUY